De afgelopen twee jaar heb ik een groot aantal opdrachten gehad, waarvan ik foto’s heb kunnen maken. Eén van de grootste klussen was het herindelen en herinrichten van zowel de entree en de wachtkamer als de werkruimte  van de doktersassistenten in een huisartsenpraktijk. Daarnaast heb ik in samenwerking met andere bedrijven een aantal meubels ontworpen en laten maken.Het blijft een heerlijke uitdaging om tijdens zo’n traject de wensen van opdrachtgevers om te zetten in functionele ontwerpen.

Ik hoop dat u als bezoeker van mijn website geïnspireerd wordt als u de foto’s in mijn portfolio ziet. En wie weet kan ik in de toekomst ook iets voor u doen.

Naast de opdrachten waar ik nu mee bezig ben, wil ik me binnenkort ook bijscholen in het maken  van digitale ontwerpen. Als ik dat onder de knie heb, meld ik me natuurlijk weer in deze rubriek.

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017