Het afgelopen jaar is het project ”Nieuwe aanbouw huisartsenpraktijk Appelscha” succesvol afgerond. De foto’s en  tekeningen komen binnenkort in het portfolio. Het was een groot project waarbij samen met de aannemer, de installateur en de stoffeerder een mooie, frisse en zeer functionele aanbouw gerealiseerd is met twee spreekkamers en een wachtkamer. Bovendien zijn 2 bestaande spreekkamers ook onder handen genomen en is in één daarvan een onderzoeksruimte ingevoegd, zodat er binnenkort een huisarts-in-opleiding kan komen werken.

Daarnaast ben ik bezig met het adviseren over en ondersteunen van een metamorfose/update van een vakantiehuisje op Texel.

De nieuwe uitdaging die ik vorig jaar ben aangegaan is het ambachtelijk houtbewerken, waartoe ik een aantal cursussen heb gedaan bij de Stadswerkplaats in Groningen. Daar heb ik een aantal eigen ontwerpen kunnen maken. Zoals een salontafel die gemaakt is van iepenhout. De foto’s staan inmiddels in mijn portfolio en ik ben benieuwd naar reacties!

 

 

 

 

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017