Volgend jaar bestaat Intveld Interieur alweer 10 jaar. In die 10 jaar heb ik heel wat ontwerpen afgeleverd, enkele bouwprojecten begeleid en ervaring gekregen bij het maken van houten meubels. Dat deed ik naast de zorg voor mijn gezin. Het bijhouden van mijn website is niet mijn sterkste kant gebleken en inmiddels is de programmatuur die ik gebruikte niet meer toereikend. Er zal dus binnenkort een nieuwe website opgezet worden. Als die klaar is, kan ik ook de foto’s van projecten van 2017 (!), 2018 en 2019 publiceren. Zoals het ontwerp voor de metamorfose van een bovenverdieping met aangepaste badkamer en het ontwerp van een tweetal tuinhuizen (en inbedding daarvan in de volgroeide tuinen). 

Nu de kinderen het huis uit zijn, heb ik meer tijd gekregen voor mijn bedrijf en daar hoop ik de komende 10 jaar weer veel mooie projecten mee te kunnen realiseren. Wordt vervolgd…

Het afgelopen jaar is het project ”Nieuwe aanbouw huisartsenpraktijk Appelscha” succesvol afgerond. De foto’s en  tekeningen komen binnenkort in het portfolio. Het was een groot project waarbij samen met de aannemer, de installateur en de stoffeerder een mooie, frisse en zeer functionele aanbouw gerealiseerd is met twee spreekkamers en een wachtkamer. Bovendien zijn 2 bestaande spreekkamers ook onder handen genomen en is in één daarvan een onderzoeksruimte ingevoegd, zodat er binnenkort een huisarts-in-opleiding kan komen werken.

Daarnaast ben ik bezig met het adviseren over en ondersteunen van een metamorfose/update van een vakantiehuisje op Texel.

De nieuwe uitdaging die ik vorig jaar ben aangegaan is het ambachtelijk houtbewerken, waartoe ik een aantal cursussen heb gedaan bij de Stadswerkplaats in Groningen. Daar heb ik een aantal eigen ontwerpen kunnen maken. Zoals een salontafel die gemaakt is van iepenhout. De foto’s staan inmiddels in mijn portfolio en ik ben benieuwd naar reacties!

 

 

 

 

Afgelopen jaar heb ik niet stil gezeten, al lijkt dat wel zo als je de website regelmatig bekeek.
Ik heb een aantal mensen adviezen gegeven over inrichting en kleurgebruik in hun huis, maar ben niet zo slim geweest om daar foto’s van te maken voor de website.

Binnenkort zal er opnieuw een verbouwing van start gaan in de huisartsenpraktijk in Appelscha en het is erg leuk om nu al met de voorbereidingen bezig te zijn. En de afbeeldingen van tekeningen en de resultaten zullen zeker op mijn website verschijnen.

Meer werk is overigens altijd welkom, dus… zegt het voort!

Inmiddels is het november 2013 en de hoogste tijd om ook op deze website te melden wat Intveld Interieur de afgelopen periode volbracht heeft.

Ten eerste natuurlijk de interieuradviezen die ik gaf aan particulieren en een tweetal huisartsenpraktijken. Nieuwe indelingen, andere kleurstelling, nieuwe verlichting en moderne raambekleding en wederom een enkel op maat gemaakt meubel (zoals het bureau in de spreekkamer in Assen). Foto’s van deze drie projecten hoop ik op korte termijn te kunnen toevoegen aan het portfolio.

Daarnaast ben ik doorgegaan met scholing: een cursus Verlichting van het Nia, waarin aandacht voor LED verlichting en de snelle ontwikkelingen daarin. En een cursus Sketch Up waardoor ik beter in staat ben ontwerpen ook in 3D aan mijn klanten te kunnen aanbieden.

Al met al dus veel positief nieuws en mooie ervaringen, die ik komend jaar graag benut voor nieuwe projecten.

De afgelopen twee jaar heb ik een groot aantal opdrachten gehad, waarvan ik foto’s heb kunnen maken. Eén van de grootste klussen was het herindelen en herinrichten van zowel de entree en de wachtkamer als de werkruimte  van de doktersassistenten in een huisartsenpraktijk. Daarnaast heb ik in samenwerking met andere bedrijven een aantal meubels ontworpen en laten maken.Het blijft een heerlijke uitdaging om tijdens zo’n traject de wensen van opdrachtgevers om te zetten in functionele ontwerpen.

Ik hoop dat u als bezoeker van mijn website geïnspireerd wordt als u de foto’s in mijn portfolio ziet. En wie weet kan ik in de toekomst ook iets voor u doen.

Naast de opdrachten waar ik nu mee bezig ben, wil ik me binnenkort ook bijscholen in het maken  van digitale ontwerpen. Als ik dat onder de knie heb, meld ik me natuurlijk weer in deze rubriek.

Het is de hoogste tijd om mijn website te verversen. Er zijn nieuwe foto’s die ik binnenkort zelf op de site hoop te zetten. Dat zal gebeuren zodra de dooi goed door heeft gezet én ik heb leren werken met een nieuwe aanvulling op deze site, waardoor het beheren aanmerkelijk makkelijker moet worden voor een computer-leek.

07Feb

Najaar 2010

Ruim een half jaar na het starten van de website van Intveld-Interieur is het tijd voor een eerste update. De eerste opdrachten zijn afgerond. Er zijn inrichtingsadviezen gegeven die voor een deel al uitgevoerd zijn. Er zijn meubels ontworpen en gemaakt.

De klanten waren tevreden en het resultaat mag er dan ook zijn! U kunt zien wat er zoal gedaan is als u in het portfolio kijkt. Misschien inspireert het u om contact op te nemen en uw woon- of tuinvraag aan mij voor te leggen.

Mijn meest recente en nog lopende project is ondersteuning bieden bij woningkeuze (nieuwbouw) in de wijk Ter Borch (Groningen).

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017