Volgend jaar bestaat Intveld Interieur alweer 10 jaar. In die 10 jaar heb ik heel wat ontwerpen afgeleverd, enkele bouwprojecten begeleid en ervaring gekregen bij het maken van houten meubels. Dat deed ik naast de zorg voor mijn gezin. Het bijhouden van mijn website is niet mijn sterkste kant gebleken en inmiddels is de programmatuur die ik gebruikte niet meer toereikend. Er zal dus binnenkort een nieuwe website opgezet worden. Als die klaar is, kan ik ook de foto’s van projecten van 2017 (!), 2018 en 2019 publiceren. Zoals het ontwerp voor de metamorfose van een bovenverdieping met aangepaste badkamer en het ontwerp van een tweetal tuinhuizen (en inbedding daarvan in de volgroeide tuinen). 

Nu de kinderen het huis uit zijn, heb ik meer tijd gekregen voor mijn bedrijf en daar hoop ik de komende 10 jaar weer veel mooie projecten mee te kunnen realiseren. Wordt vervolgd…

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017