Inmiddels is het november 2013 en de hoogste tijd om ook op deze website te melden wat Intveld Interieur de afgelopen periode volbracht heeft.

Ten eerste natuurlijk de interieuradviezen die ik gaf aan particulieren en een tweetal huisartsenpraktijken. Nieuwe indelingen, andere kleurstelling, nieuwe verlichting en moderne raambekleding en wederom een enkel op maat gemaakt meubel (zoals het bureau in de spreekkamer in Assen). Foto’s van deze drie projecten hoop ik op korte termijn te kunnen toevoegen aan het portfolio.

Daarnaast ben ik doorgegaan met scholing: een cursus Verlichting van het Nia, waarin aandacht voor LED verlichting en de snelle ontwikkelingen daarin. En een cursus Sketch Up waardoor ik beter in staat ben ontwerpen ook in 3D aan mijn klanten te kunnen aanbieden.

Al met al dus veel positief nieuws en mooie ervaringen, die ik komend jaar graag benut voor nieuwe projecten.

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017