Werkwijze

Ik kan met u meedenken over een kleine vraag. Bijvoorbeeld een andere opstelling van meubels, aanpassing in kleurgebruik of verbetering van verlichting.

Maar de vraag kan ook uitgebreider zijn. Bijvoorbeeld: hoe passen de nieuwe meubels het best in de ruimte of, omgekeerd, hoe passen de eigen meubels in een nieuwe woning.

Ook over bouwkundige zaken kan ik meedenken en adviseren. Waar moeten bij een verbouwing de stopcontacten komen, liggen er genoeg leidingen en zijn de looproutes logisch?

Daarnaast kan ik advies geven over aanpassingen die verband houden met handicaps.

Het kan zijn dat u graag een goede plattegrond wilt. Maar misschien is een 3D-presentatie met een mondelinge toelichting voor u prettiger. Of een combinatie, samen met een moodboard.

In een eerste gesprek geeft u aan wat u graag wilt, wat uw budget is en of u de klus zelf wilt opknappen of uit wilt besteden aan bijvoorbeeld een aannemer.
U ontvangt daarna een offerte waarin ik een inschatting geef van de uren die ik maak, en desgewenst ook een inschatting van de kosten die nodig zullen zijn om het ontwerp ook uit te (laten) voeren.

Wat kost dat?

Een telefonisch vrijblijvend gesprek is natuurlijk gratis.

Een algemene uitspraak over de kosten van een ontwerp en advies is niet te doen, omdat dat afhangt van uw vragen. Mijn ervaring is inmiddels dat voor kleinere particuliere opdrachten gerekend moet worden op een bedrag tussen de 75 en 250 Euro.

Als u contact opneemt en uw vraag voorlegt, kan ik u wel snel een schatting geven.

Contact

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha

Tel: 06 - 13 64 18 58

Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017